Szakterületek

Joggal fordulhat hozzánk!

Szakterületeinken jogi tanácsadást, szerződések, megállapodások szerkesztését, valamint peren kívüli vagy peres képviseletet is vállalunk bíróság, közjegyző, jegyző, földhivatal, cégbíróság és más hatóságok előtt.

Szakterületek

Amiben segítségére lehetünk

Ingatlant érintő ügyekben a folyamatot elejétől a végéig kísérjük, legyen szó akár szerződésekről, akár peres ügyekről, akár komplex jogi tanácsadásról. Termőföldet érintő kérdéssel is fordulhat hozzánk. 2022 nyarától ingatlanközvetítéssel is foglalkozunk, ezzel kapcsolatban is szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Bővebben

Legyen szó akár székhely módosításról, akár egy ázsiós tőkeemeléssel egybekötött cégfúzióról, egy non-profit alapítványi óvoda fenntartásáról vagy éppen egy ingatlanfejlesztő projekttársaság végelszámolásáról, állunk rendelkezésre.

Bővebben

A törvényes öröklési rend ismerete, szükség esetén végrendelet tétele jelentősen megkönnyítheti a jövőbeni örökösök, az Ön szerettei helyzetét egy egyébként is nagyon nehéz időszakban.

Bővebben

A hazai és nemzetközi kereskedelem egyre nagyobb szerepet kap, ezért foglalkozunk a vállalkozásokat érintő különböző kérdésekkel is.

Bővebben

A gazdasági életnek nincsen egyetlen olyan szereplője sem, amely ne kezelne személyes adatot. Az adatvédelem és a GDPR-nak való megfelelés kérdésköre tehát mindenkit érint, kicsit és nagyot, és persze azt is, akinek az adatát kezelik

Bővebben

Elégedetlen a beosztottjával? Úgy érzi, a főnöke kihasználja? Bizonytalan, hogy hány szabadnap is jár Önnek? Vajon a 12 éves megkötött versenytilalmi megállapodása hatályos még? Hétköznapi kérdések, amelyekre néha komplex válaszok adhatók.

Bővebben

Egy jól eltalált védjeggyel cége megszerezheti azt az egyéniséget, amely egy tartós ügyfélkör kiépítéséhez szinte elengedhetetlen.

Bővebben

A családjogi ügyekben messzemenően fontos az ügyfél és az ügyvéd közötti szoros és őszinte kapcsolat annak érdekében is, hogy az ügyvéd minél jobban átlássa a sokszor fájdalmas és kihívásokkal teli élethelyzetet és annak megfelelően tudjon megoldást javasolni. Családjogi témákban érdemes minél hamarabb ügyvédhez fordulni, nagyobb esélyt adva így a békés lezárásnak.

Bővebben