Ügyvédi szolgáltatás

Joggal fordulhat hozzánk

Személyre szabottan nyújtunk segítséget eseti vagy tartós megbízás alapján cégeknek és magánszemélyeknek, magyar, angol és német nyelven egyaránt országos, vagy akár nemzetközi szinten. Kiemelten foglalkozunk ingatlanjogi, céges és öröklést érintő ügyekkel. A szellemi alkotások joga, kereskedelmi jog, adatvédelem, munkajog és családjog területén is több éves tapasztalattal rendelkezünk.

rÓLUNK

Keressen minket bizalommal, ha megbízható ügyvédre van szüksége ahhoz, hogy...

  • képviselje Önt valamely ügye megoldásában közjegyző, jegyző, földhivatal, bíróság, cégbíróság vagy más hatóság előtt,
  • szakszerű, személyre szabott és gyakorlatias tanácsot adjon, amely alapján közösen felmérjük helyzetét, lehetőségeit és megleljük az ügye megoldásához vezető legjobb utat,
  • elkészítse azt az okiratot, legyen az szerződés, kérelem, nyilatkozat vagy felszólítás, amely ügye megoldásához vezethet.
Okok és miértek

Értékek, amikben hiszünk

Megelőzés

Hiszünk abban, hogy a megelőzés fontos, és abban, hogy érdemes a jogi ügyeket érintő döntések előtt ügyvédhez fordulni és tájékozott döntést hozni.

Beljebb tesszük a borospoharat az asztalon, mielőtt kiborulna.

Kapcsolat

Közérthetőség, időhatékonyság

Lényegretörően és érthetően fogalmazzuk meg az Ön ügyében szóba jöhető megoldási javaslatokat, felvázolva az ügymenetet, az ügy lehetséges kimenetelét, a kockázatokat valamint az idő- és költségigényét.

“Az idő pénz.”

Kapcsolat

Megegyezés és peres képviselet

Hiszünk a megegyezés erejében, törekszünk arra, hogy a konfliktusokat békés úton oldjuk meg. Ha ez nem vezet eredményre, Ügyfeleink peres képviseletét is vállaljuk.

“Hány családban vezethető vissza évtizedes sértődés egy-egy régi ügyre, amit ma már mindenki máshogy oldana meg…”

Kapcsolat

Digitalizáció

Az Ön igényei szerint dolgozunk kizárólag online, vagy személyesen, vagy a kettőt ötvözve.

Kapcsolat

Ügyfélközpontúság

Gyakorlatiasan állunk ügyfeleink kérdéseihez, igényeihez és problémáihoz, törekszünk arra, hogy ügyfeleink válláról levegyük a jogi teendőket annak érdekében, hogy az üzleti tevékenységükre fókuszálhassanak.

Kapcsolat

Rugalmasság, gyorsaság

Előre egyeztetett időpontban szívesen állunk rendelkezésre nyitvatartási időn kívül is.

Kapcsolat

Proaktivitás, kapcsolattartás

Folyamatosan tartjuk ügyfeleinkkel a kapcsolatot, és csak a velük egyeztetett lépéseket tesszük meg.

Kapcsolat

Önképzés

Részt veszünk szakmai továbbképzéseken, konferenciákon, követjük a jogszabályi változásokat. Ennek köszönhetően naprakészen tartjuk tudásunkat.

“Élethosszig tanulunk.”

Kapcsolat

Gyermekek

Játszósarok várja a legkisebbeket családiasan berendezett irodánkban, hiszen bármikor alakulhat úgy, hogy ügyfeleink csak gyermekkel tudnak érkezni.

Bár nagy divat, de irodánk nem rendelkezik egyetlen látszóbeton felülettel sem.

Kapcsolat

Nyelvtudás

Felsőfokú angol és német nyelvismeretünk miatt ezeken a nyelveken is szívesen dolgozunk.

Kapcsolat

Együttműködés szakemberekkel

Ingatlanközvetítővel és hiteltanácsadóval szoros kapcsolatban állunk, ők is örömmel állnak ügyfeleink rendelkezésére.

Kapcsolat

Közvetlenség

Hiszünk a bizalmon és kölcsönös tiszteleten alapuló ügyfél-ügyvéd kapcsolatban, ahol nyugodtan feltehető az ügyre vonatkozó bármilyen kérdés.

Kapcsolat

Komplex problémamegoldás

Jogágakon átívelően, holisztikus szemlélettel járjuk körbe a jogi helyzeteket.

Túl sokszor hallottuk a tényállás megismerése során a “Csak arra nem gondoltunk akkor sem mi, sem az ügyvéd, hogy…” kezdetű mondatot

Kapcsolat
Szakterületek

Amiben szakértő segítségére lehetünk

Ingatlant érintő ügyekben a folyamatot elejétől a végéig kísérjük, legyen szó akár szerződésekről, akár peres ügyekről, akár komplex jogi tanácsadásról. Termőföldet érintő kérdéssel is fordulhat hozzánk. 2022 nyarától ingatlanközvetítéssel is foglalkozunk, ezzel kapcsolatban is szívesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Bővebben

A cégalapítástól a mindennapi működésen keresztül a cég esetleges megszűnéséig tudjuk Önt segíteni. Ügyfeleink közé egyaránt tartoznak gazdasági társaságok és civil szervezetek. Teljes körű tanácsadást, okiratszerkesztést, a szükséges dokumentumok ellenjegyzését és a cégbíróság vagy bíróság előtti képviseletet is vállaljuk.

Bővebben

Egy téma, amivel mindenkinek érdemes foglalkozni, aki? szeretné megkönnyíteni a jövőbeli örökösök helyzetét.

Bővebben

A hazai és nemzetközi kereskedelem egyre nagyobb szerepet kap, ezért foglalkozunk a vállalkozásokat érintő különböző kérdésekkel is.

Bővebben

Az adatvédelemre vonatkozó hatályos jogszabály az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvénynek való megfelelés.

Bővebben

Munkáltatóként és munkavállalóként is időről időre felmerülnek munkajogi kérdések. Leggyakrabban a munkaviszony megszüntetése kapcsán keresnek fel bennünket, de munkáltatói oldalról számos esetben készítettünk szerződéseket, munkaköri leírásokat, vagy adtunk munkaviszonnyal kapcsolatos tanácsot.

Bővebben

Ha védjegyet szeretne

Bővebben

Házassági vagyonjogi szerződések elkészítése, házastársi közös vagyon fennállásának elismeréséről szóló megállapodás elkészítése, …

Bővebben

Árak

Csomagajánlataink ügyfeleinknek

Basic

$ 19.99

Premium

$ 99.99

Vélemények

Ügyfeleink mondták rólunk

“ Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla id purus neque. Curabitur pulvinar elementum neque in dictum. Sed non lectus nec tortor iaculis tincidunt.

unsplash_WNoLnJo7tS8
John Doe
Manager

“ Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla id purus neque. Curabitur pulvinar elementum neque in dictum. Sed non lectus nec tortor iaculis tincidunt.

ian-dooley-d1UPkiFd04A-unsplash
James Stevens
Manager